Ess-A-Bagel

De grundades 1976 av Florene Wilpon och hennes bror Aaron Wenzelberg. De började litet och efter kundernas behov har de expanderat och befinner sig nu i Midtown, Manhattan. De båda kommer från en österrikisk familj och har därmed redan bagerikunskaperna i blodet. På Ess-A-Bagel serverar de inte bara Bagels på österrikiskt vis utan även utvalda kötträtter, sallader och ostar enligt österrikisk tradition. 

Det tog två år för dem att skapa sig ett etablissemang i New York, och inte bara de, de röstades fram att de serverade de bästa bagels i hela "Tri-State-Area", dvs. New York, New Jersey och Conneticut. De serverar många varianter av godsaker och kaffesorter på sitt bageri. Som tidigare nämnt även köttbaserad mat och sallader, som alla är kvalificerade Kosher. 

Deras bagels säljs för en dollar styck och finns i båda söta och mer hälsosamma kombinationer, fullkorn eller nötter, eller varför inte testa en med kanelsmak. Och bor du dessutom långt från Midtown, oroa dig inte, du kan även beställa deras bagels online via deras hemsida. Detta har såklart lett till en hel del expansion bland kunde världen över. (Befinner du dig i Europa kan du dock bara beställa under butikens öppettider i New York, så det gäller att anpassa sina beställningar efter amerikansk tid) 

Öppettider: mån-fre 06.00 - 21.00, lör-sön 06.00 - 17.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan