Eileens Special Cheescake

1976 öppnade de på Manhattan, 17 Cleveland Place, då var gatan en spöklik gata, tom på folk så hyran för att öppna var billig. Det var precis vad hon behövde. Hon började så, sakta men säkert och förstod inte framgången på sina cheescakes förrän folk började knacka på dörren till cafét för att de ville köpa. Och efter det drog det igång på riktigt, hon bestämde sig för att verkliga satsa och efter ett tag var hennes Cheescakes omnämnda som de bästa i stan av New York Magazine. 

Därifrån ledde till till radio och tv. Och tack vare all publicitet blev de bara större och större. Bageriet började skicka sina cheescakes över hela amerika över natten vilket öppnade många nya dörrar för dem. År 2000 skrev de på sitt första kontrakt och fick tillstånd att sälja i en liten kiosk precid vid "Twin Towers", där såldes mängder av cheescake till både affärsmän och turister. Denna möjlighet försvann dock snabbt igen när tornen föll, kiosken förstördes och Cleveland Place var inget ställte dit människor lätt hittade. I sex månader ägnade sig bageriet endast åt att baka åt räddningsarbetarna efter fallet av de två tornen och tiden gick - cafét på Cleveland stod kvar och nu för tiden är det ett livligt område. 

Bageriet överlevde ett par hårda år men idag blommar de mer än någonsin och fortfarande kommer folk dit för att få den där bästa cheescake-biten i stan.

Öppettider: mån-fre 09.00 - 21.00, lör-sön 10.00 - 19.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan