Bouchon Bakery

De har tagit Paris med sig till New York, fyllt bageriet med de franska specialiteterna "Makarons", "Croissant" och många arter av extraordinär choklad. Alla deras recept är grundade på de franska, och de är inte bara vackra verk att titta på utan smakar dessutom makalöst!

Den väldigt kända kakan, Makaron, görs här med smaker efter årstid, denna lilla bakelse med sin otroliga design och välskapta form har tagit över inte bara fransmännens smaksinnen totalt utan världens. Hemligheten är att lyckas med att få en krispig utsida och en lite seg smörkrämsfyllning. Denna lilla delikatess har beundrats i århundraden. De säljer inte bara franska godsaker utan serverar även en äkta fransk frukost, med en croissant, en muffin eller en söt scones till ditt morgonkaffe på uteserveringen. 

De har fått beröm för sina franska gods, och känslan av att man sitter på ett café i just Frankrike är slående. "De bästa Makarons i stan!" Utbrister kunderna som varit där. Lika goda som i Paris? Ja men varför inte åka dit och ta dig en smakbit, jag skulle vilja påstå att de är precis sådär krispiga och sega som de ska vara. Och inte nog med det, de som i tillverkning råkar går sönder delas ibland ut bland gästerna som ett smakprov. Här är servicen prima och godbitarna likaså. 

Öppettider: mån-lör 08.00 - 21.00, sön 08.00 - 19.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan